Seniorenverhuizing

Beoordeeld met een 9.6 / 10 (186 beoordelingen)

Goedkoop een seniorenverhuizing

Gaat u naar een kleinere woning en zoekt extra handjes die u kunnen helpen met de verhuizing/ontruiming? Goedkoop-Ontruimen helpt u graag mee voor een nette betaalbare prijs!

Wij zijn gespecialiseerd in senioren verhuizingen en voeren de klus graag voor uw uit.


Zo ziet een seniorenverhuizing eruit

We komen altijd eerst even bij u langs zodat we het werk kunnen bekijken, samen kijken we wat er mee moet en wat er afgevoerd of opgeslagen dient te worden.

Zo kunnen wij secuur de prijs van de verhuizing bepalen en ontvangd u die digitaal als een offerte in de mail, indien hier gebruik van wenst te maken kunt u de offerte online accepteren en contact met ons opnemen om de afspraak in te plannen.

JUST KEEP IT SIMPLE

Uw partner bij een seniorenverhuizing

  • Specialist in senioren verhuizingen
  • Altijd met een warm hart en discretie
  • Voor zowel ontruimen als verhuizen
  • 100% oplevergarantie
  • Milieubewust afvoeren
  • De beste service en hoogst mogelijke zorg en aandacht
  • Ook voor spoedverhuizingen en/of ontruimingen

Overgebleven spullen

Restafval voeren wij af volgens de regels die daarvoor gelden, wij recycle zoveel mogelijk en scheiden indien mogelijk heft afval milieubewust.
Spullen die nog bruikbaar zijn slaan wij op voor goede doelen & mensen die het niet breed hebben zodat zijn toch ook net die mooie tafel of kast in hun woning kunnen hebben. Voor het vervoer hiervan rekenen wij geen kosten. Zo dragen wij als organisatie met plezier ons steentje bij aan een duurzamere maatschappij. Twijfelt u zelf nog over een meubel wat u er mee wilt? Wij kunnen deze 1 maand lang kosteloos voor uw opslaan!

Een seniorenverhuizing met gevoel

Goedkoop-Ontruimen neemt niet iedereen aan, wij zoeken collega’s die betrouwbaar zijn, zich in kunnen leven in de klant, en natuurlijk hard en secuur te werk gaan.

Elke verhuizing is anders of u nou verhuisd omdat u niet meer mobiel genoeg bent, de woning te groot is, of omdat u naar een verzorgingshuis/aanleunwoning gaat?
Wij verhuizen u met de grootste zorg! Kwaliteit staat bij ons voorop, Klant is koning(in).

Waarom kiezen voor Goedkoop-Ontruimen van HLS Group BV

Vanaf 2012 zitten wij in ons vak en hebben al vele duizenden klanten bedient en met de grootste zorg verhuisd of ontruimt!
We denken graag mee en nemen u alle zorgen uit handen. Leveren uw pand altijd netjes op zodat deze gelijk weer de verhuur in kan.

Wij zijn ingeschreven bij KVK & hebben het keurmerk van BekendeProjectVerhuizers

Wij werken zowel voor particulieren, bedrijven & instanties.

De voordelen van onze seniorenverhuizing

Wij komen altijd eerst even langs voor een vrijblijvende offerte (indien dit niet mogelijk is kan dit ook met beeldbellen via whatsapp bijvoorbeeld)
U ontvangt van ons vaak de zelfde dag al de offerte vrijblijvend in de mail, indien u akkoord gaat met onze offerte kunt u deze online goedkeuren.
Indien goedgekeurd zullen wij de afspraak inplannen en op uw gewenste datum starten, indien gewenst kan dit vaak al de volgende werkdag!

.

Een greep van onze partners:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u63331p60352/domains/goedkoop-ontruimen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u63331p60352/domains/goedkoop-ontruimen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109