Inboedel ontruiming

Beoordeeld met een 9.6 / 10 (186 beoordelingen)

Een inboedel ontruiming aanstaande?

 Wovia helpt!

U WILT EEN INBOEDEL ONTRUIMEN?

 

Kiest u dan voor Wovia. Wovia is gespecialiseerd in het ontruimen van inboedels. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze dienstverlening volledig weten af te stemmen op u. Meedenken, ontzorgen en een onberispelijke uitvoering dat is waar u op kunt bouwen. Klanttevredenheid en 100% service dat is waar Wovia voor staat. Onze reputatie staat buiten kijf. Doordat wij onze dienstverlening steeds verder hebben weten te verbeteren, behoren wij ook nog eens tot de voordeligste partijen in de markt. Wovia is die professional waar u van op aan kunt..

AAN DE SLAG

Voordat Wovia aan de slag gaat met het ontruimen van de inboedel is het noodzakelijk dat er eerst een korte inspectie op de locatie plaats vindt. Tijdens deze inspectie kunt u uw wensen aangeven. Wovia maakt een inschatting van de hoeveelheid werk en stelt op basis daarvan een vrijblijvende offerte op. In de offerte zijn de kosten voor de ontruiming, vervoer en het afvoeren van afval inzichtelijk gemaakt. Ook de eventuele spullen die Wovia bij een inboedel ontruiming opkoopt van u, worden in de offerte weergegeven. Volledig transparant dat is hoe Wovia werkt. Voordat wij aan de slag gaan met het ontruimen van de inboedel vragen wij u eerst persoonlijke spullen en emotioneel waardevolle spullen uit de woning te verwijderen. Daarna kunnen wij aan de slag met de inboedel ontruiming.

 

ZEKERHEDEN

Vaak is de aanleiding voor een inboedel ontruiming geen leuke. Wovia begrijpt dit en probeert zodoende maximaal mee te denken met haar opdrachtgevers. Door een zo helder mogelijke dienstverlening te kiezen, trachten wij onzekerheden en vragen bij onze opdrachtgevers weg te nemen. Onze service is volledig afgestemd op de tevredenheid van de opdrachtgever. Wanneer de offerte akkoord is, kiezen wij samen een opleverdatum. Voor Wovia is deze datum heilig. Deze wordt altijd door ons gehaald. Dat is prettig voor u, want dan kunt u ook uw afspraken maken. Daarnaast geeft Wovia bij iedere inboedel ontruiming een oplever garantie. Wovia heeft zoveel ervaring dat wij vertrouwen hebben in onze service en weten wanneer een woning klaar is voor oplevering. Indien u het op prijs stelt, kunnen wij het opleveren van een huurwoning ook samen met u doen na een inboedel ontruiming.

VRIJBLIJVEND

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij een inboedel ontruiming, maar ook voor het inboedel opruimen en boedelopruiming, neemt u dan geheel vrijblijvend even contact met ons op. Telefonisch is Wovia bereikbaar op telefoonnummer 085 4017177. Vanzelfsprekend kunt u ook via onze website of via e-mail een aanvraag doen. Wij vinden het het prettigst u even te spreken, dit gaat bovendien ook het snelst. Kiest u voor zekerheid en professionaliteit, dan kiest u voor Wovia bij een inboedel ontruiming.

WERKWIJZE BIJ EEN INBOEDEL ONTRUIMING

Nadat u de persoonlijke en emotioneel waardevolle spullen uit de woning heeft verwijderd gaan wij voor u aan de slag met het ontruimen van de woning. Allereerst wordt de inboedel verwijderd en afgevoerd. Spullen die nog goed bruikbaar zijn en een restwaarde hebben, kunnen wij bij een inboedel ontruiming van u opkopen. Bruikbare spullen zonder restwaarde stellen wij, in overleg, graag beschikbaar aan goede doelen. Op deze manier poogt Wovia bij te dragen aan een duurzamere wereld. Zeer bijzondere spullen, zoals design of antiek, kunnen wij ook aanreiken voor u bij een veilingmeester. Wovia rekent hier geen commissie over en de veilingmeester streeft altijd naar de hoogste prijs, want de veilingmeester werkt wel op commissiebasis. De opbrengst die gegenereerd wordt met verkoop of opkoop wordt in mindering gebracht op de factuur voor de inboedel ontruiming. Bij Wovia weet u vooraf wat de inboedel ontruiming kost. Heldere tarieven en transparant werken, daar staat Wovia voor. Wovia is bovendien gecertificeerd asbestinspecteur, waarmee uw en onze veiligheid ook beschermd zijn.

INTEGRITEIT EN BETROUWBAARHEID

Wovia begeeft zich in de persoonlijke omgeving van mensen. Wovia is zich daar zeer van bewust en heeft haar mensen niet alleen op inzetbaarheid, maar ook op integriteit geselecteerd. Komen wij tijdens de inboedel ontruiming onverhoopt toch nog waardevolle dingen tegen, dan houden wij deze netjes voor u achter. Onze reputatie is bijzonder goed. Al jarenlang werken wij voor particulieren en bedrijven bij het ontruimen van inboedels. Door onze goede service gaan wij er van uit dit nog vele jaren met goed resultaat te kunnen doen. Wovia is een landelijk opererende inboedel ontruimer. Waar u ook gevestigd bent u kunt altijd bij Wovia terecht. Ook voor een inboedel ontruiming met spoed kunt u bij Wovia terecht.

Partners

Wovia werkt samen met

Den Haag

Denenburg 162
2591AE   Den Haag

Mobiel
06 3333 6066

Telefoon
085 – 743 777 3

E-mail
Nico@hlsgroup.nl

Drechtsteden

Ter Steeghe Ring 89
3331LX  Zwijndrecht

Mobiel   

Telefoon
085 – 743 777 3

E-mail   
Info@Goedkoop-Ontruimen.nl

Klanten ervaringen


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u63331p60352/domains/goedkoop-ontruimen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u63331p60352/domains/goedkoop-ontruimen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5109